Taloasema -ketjun yrittäjätarina

Taloasema-yrittäjä, Kuopio
Mika Väisänen

Aloitti yrittäjänä ketjussa: 2019

Mitä teit ennen kuin aloitit ketjun yrittäjänä?
Olen toiminut yrittäjänä jo lähes 30 vuotta. Perustin vuonna 1994 kuljetusliikkeen toimittuani ensin töissä kuljetusliikkeessä. Siitä lähtien olen hengittänyt yrittäjyyttä. Kuljetusliiketoiminta laajeni muille toimialoille ja lopulta yrityksiä oli kuusi. Myin viisi yritystä pois ja päädyin sitä kautta työskentelemään pörssiyhtiöön, jossa toimin seitsemän vuotta liiketoimintajohtajana. Suoritin samaan aikaan EMBA-tutkinnon yliopistossa.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi Taloasema-yrittäjänä?
Isännöintialalla ei tyypillistä työpäivää olekaan, vaan työpäivät elävät hyvinkin paljon taloyhtiöiden tarpeiden mukaan. Kalenterissa täytyy olla tilaa, että voi reagoida äkillisiin tilanteisiin. Aloitan päiväni kahdeksalta, jolloin puran sähköpostiin tulleita asioita. Olen tehokkaimmillani kello 10-14 välisenä aikana ja silloin teen vaikeimmat ja haastavimmat työt. Iltapäivällä puran jälleen sähköposteja ja siivoan työpöydän valmiiksi seuraavaan päivään. Illat kello 17 eteenpäin on varattu tarvittaessa kokouksille.

Miksi kannattaa lähteä franchisingyrittäjäksi ja mikä sai sinut aloittamaan juuri tämän ketjun yrittäjänä?
Muutama vuosi sitten olin siinä pisteessä, että tuntui hyödylliseltä pitää sapattia ja miettiä, mitä voisin vielä työurallani tehdä. Täysin sattumalta törmäsin netissä Taloaseman ilmoitukseen, jossa kerrottiin Kuopiossa olevan yrittäjäpaikan auki. Halusin seuraavalta toimialalta stabiiliutta sekä sitä, että toimiala on juurtunut markkinoille ja sitä voisi lähteä kehittämään. Isännöintiala kohtasi kriteerini erinomaisesti. Franchisingyrittäjäksi ryhtyminen on nopeaa ja vaivatonta. Ketjuyrittäjyydessä on hienoa heti alusta lähtien se resurssien määrä, jolla asioita voidaan edistää. Meillä on Taloasemalla tupa täynnä alan ammattilaisia, jotka helpottavat meidän yrittäjien elämää. Ketjun vankalla yhteistyöllä ja tekemisen meiningillä homma saatiin nopeasti rullaamaan.

TALOASEMA

Ketju perustettu: 2009

Ketjussa yrittäjiä: 45

Millaista yrittäjää ketju hakee?

Haemme ketjuumme mukavia ihmisiä.Taloasema-yrittäjyys ei edellytä aikaisempaa kokemusta isännöinnistä tai yrittäjyydestä. Työtaustaa merkittävämpi tekijä on se, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa. Haluat olla mukana vastaamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja tehdä asiat uudella tavalla. Sinulla on vahva halu menestyä ja yrittää. Olet valmis sitoutumaan Taloaseman tapaan toimia.
Kokemus projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai myynnistä ja markkinoinnista auttavat sinua menestymään Taloasema-yrittäjänä. Edellytämme yrittäjiltämme taloudellista moitteettomuutta.

Yhteystiedot: Mira-Monica Anttila

sähköposti:

mira-monica.anttila@taloasema.fi

puhelin: 040 708 481

www.taloasema.fi