Pancho Villa -ketjun yrittäjätarina

PANCHO VILLA -YRITTÄJÄ
Mirko Lännenpää

Mitä teit ennen kuin aloitit Pancho Villa -yrittäjänä?
Ennen Pancho Villa -yrittäjyyttä olen työskennellyt Hesburgerilla seitsemän vuotta esimiestehtävissä ja viemässä ketjua maailmalle, SOK:lla kehityspuolella kolmisen vuotta ja Osuuskaupan johtotehtävissä 10 vuotta. Minulla on sekä MBA-, että hotelli- ja ravintola-alan esimiestutkinto. Vuonna 2012 perustin asiakas- ja henkilöstöpalautteeseen erikoistuneen Taplause-yrityksen ja noin seitsemän vuotta myöhemmin kiinnostuin Pancho Villa-yrittäjyydestä ystäväni ja samalla myös nykyisen yhtiökumppanini innoittamana.

Millaista on Pancho Villa -yrittäjän työ?
(Millaista työtehtäviä / vastuita sinulla on Pancho Villa -yrittäjänä?)
Pancho Villa yrittäjän työ on monipuolista ja mielenkiintoista henkilöstöhallinnosta aina tarkkaan tulosjohtamiseen asti. Ravintolan ’ohjaamossa’ on monta mittaria ja vipua, joita tulee seurata ja säädellä aktiivisesti. Myynnin etsintä, markkinointiviestintä ja asiakkaan tyytyväisyyden varmistaminen, ihan paikan päällä, on päivittäistä.

Miksi kannattaa lähteä juuri Pancho Villa -ketjuun franchisingyrittäjäksi?
Pancho Villa- ketjulta saa valmiin, toimivan kon´septin, tärkeitä työkaluja menestykseen ja täyden ketjun tuen. Aloittaessani Pancho Villa-yrittäjänä ketjusta välittyi heti tekemisen meininki ja tuli tunne, että ketjussa johdetaan ja hoidetaan asiat erinomaisesti tavoitteena luoda ensiluokkaisia ravintolakokemuksia. Kaikki nämä seikat yhdessä saavat minut edelleen vakuuttuneeksi siitä, kuinka upeaa on olla mukana yrittäjänä Pancho Villa -ketjussa.

PANCHO VILLA

Ketju perustettu: 2001

Ketjussa yrittäjiä: 38

Millaista yrittäjää ketju hakee?

Sinulla on sopiva elämäntilanne sekä terveyttä ja aikaa oman yrityksen päivittäiseen pyörittämiseen. Johdat työntekijöitäsi omalla esimerkilläsi ja haluat toimia jatkuvassa yhteistyössä ketjun kanssa. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja valmius rahoittaa liiketoiminnan aloituksen vaatima investointi. Ja mikä tärkeintä, haluat menestyä!

Yhteystiedot: Teemu Vanharanta

sähköposti: teemu.vanharanta@panchovilla.fi

puhelin: 050 523 3369

www.panchovilla.fi