Alina -ketjun yrittäjätarina

Alina-yrittäjä, Lahti
Kevi Akreyi

Aloitti yrittäjänä ketjussa: 2020

Suurimmat saavutukset yrittäjäuralla:

Koen suurimmaksi saavutuksekseni yrittäjänä sen, että olen kyennyt luomaan viihtyisän, energisen ja välittävän työilmapiirin tiimilleni, mikä näkyy myös asiakkaillemme korkeana tyytyväisyysasteena.

Mitä teit ennen kuin aloitit Alina-yrittäjänä?

Työskentelin lähihoitajana Lahdessa sairaalassa ja palvelutaloissa. Sairaanhoitajaopintojen aikana tein moneen paikkaan keikkatöitä ja pidempiä sijaisuuksia turvakotiin, eri palvelutaloihin ja sairaalan eri osastoille. Päivystyksessä työskentelin hetken sairaanhoitajaopiskelijana ja valmistauduttuani jäin sinne pariksi vuodeksi, kunnes ryhdyin Alina-yrittäjäksi.

Millaista on Alina-yrittäjän työ?

Vastaan koko yritykseni toiminnasta, toimivuudesta ja henkilöstön hyvinvoinnista.

Työni on hyvin monipuolista ja työkenttä laaja vaatien ongelmanratkaisutaitoa ja nopeaa päätöksentekokykyä. Päivät koostuvat asiakaskäynneistä, lääkehoidon vastuusta, lääkärin kanssa tehtävästä yhteistyöstä ja omaisyhteistyöstä, henkilöstön tukena ja apuna toimimisesta sekä sidosryhmäyhteistyöstä.

Miksi kannattaa lähteä juuri Alina-ketjuun franchisingyrittäjäksi?

Alina-ketju huolehtii, että jokainen pääsee aloittamaan toimintansa tehokkaasti ja kannattavasti. Aloittava yrittäjä saa ketjulta heti vankan ja vahvan tuen niin lupa-asioihin, hinnaston luomiseen, työntekijöiden rekrytoimiseenkin sekä parhaat vinkit markkinointiväylien löytämiseen kohderyhmille asiakkaiden tavoittamisessa.

Yrittäjän tuki ei jää pelkästään aloitukseen, vaan Alinan ketjuhallinnon avuliaiden ja rautaisten ammattilaisten apu on aina saatavissa myös pidempään toimineille Alina-yrittäjille. Yrittäminen ketjussa tuntuu turvalliselta ja helpolta, kun konsepti on valmis eikä pyörää tarvitse itse uudelleen keksiä. Bonuksena yrittäjä saa erinomaisen vertaistuen muilta Alina-yrittäjiltä, joita pääsee tapaamaan ja yhdessä kouluttautumaan mm. ketjun yrittäjäpäivillä. Alina-ketju välittää ja arvostaa jokaista yrittäjää.

ALINA

Ketju perustettu: 1993

Ketjussa yrittäjiä: 35

Millaista yrittäjää ketju hakee?

Alina-yrittäjänä et tarvitse aiempaa yrittäjäkokemusta, mutta edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutusta, sekä halua ja oikeaa asennetta yrityksen kasvattamiseen, asiakastyöhön ja oman tiimisi johtamiseen. Olet yrittäjähenkinen alalle soveltuva sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai lähihoitaja. Taloutesi on kunnossa ja sinulla on vaadittava alkupääoma käytössäsi. Sinulla on hyvä paineen- ja stressinsietokyky. Verkostoidut taitavasti paikalliseen terveydenhuollon tai kotityöpalvelun kenttään.

Yhteystiedot: Terhi Castrén

sähköposti: terhi.castren@alinahoivatiimi.fi

puhelin: 044 755 6311

http://www.alinahoivatiimi.fi